A1 Shopping Center, un nou proiect de retail cu o suprafață de 24.000 metri pătrați

Danubiu Enterprises va începe dezvoltarea proiectului de retail A1 Shopping Center, în valoare de peste 10 milioane de euro, deschis spre închiriere vânzătorilor angro și cash & carry.

Proiectul este amplasat pe un teren în suprafață de 67.000 de metri pătrați din vestul Capitalei, zona Militari-Chiajna, la o distanță de 50 metri de Autostrada A1, în apropierea Divertiland Water Park.

Lucrările de construcție pentru A1 Shopping Center sunt programate să înceapă în trimestrul al doilea al anului 2024, termenul estimat de finalizare fiind trimestrul al treilea din 2025.

CITEȘTE ȘI: Adrian Ariciu preia funcția de CEO METRO Cash & Carry România

La finalizare va avea atât spații de vânzare moderne, dotate cu toate facilitățile și utilitățile necesare, cât și spații de depozitare la standarde europene.

La aceste două componente esențiale se adaugă o zonă de servicii pentru retailerii cash & carry, o zonă de food court și locuri de parcare, inclusiv o zonă dedicată autoturismelor de tip dubă.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

Articolul A1 Shopping Center, un nou proiect de retail cu o suprafață de 24.000 metri pătrați a fost publicat prima dată în Money Buzz! • Știri Economice, Știri Financiare, Știri Business

Discuții și paradă pe ordinea de zi, la marea întâlnire din Coreea de Nord. Kim l-a primit pe Putin cu covorul roșu

Dora Constantinovici (www.b1tv.ro) Președintele rus Vladimir Putin a avut parte de o primire călduroasă în Coreea de Nord, după...