Auchan mai deschide două hipermarketuri discount ATAC la Timișoara și Ploiești

Începând cu 6 iunie 2024, magazinele Auchan Discount Calea Șagului din Timișoara și Auchan Discount Ploiești au devenit ATAC Hiper Discount by Auchan.

Magazinele ATAC Hiper Discount oferă prețuri mici la scară generalizată, precum și un sistem de prețuri cu reducere în cascadă, pentru cantități mai mari, datorită optimizărilor de game și reducerii cheltuielilor de operare.

În cele două noi magazine ATAC Hiper Discount clienții au acces la peste 15.000 de produse, atât proaspete (brutărie, legume și fructe), cât și de băcănie, produse de curățenie, cosmetice, băuturi alcoolice, răcoritoare, etc.

Conceptul de hiper discount aduce un sortiment variat format din 60% produse alimentare și 40% nealimentare, atât mărci și produse românești, branduri internaționale consacrate, cât și produse marcă proprie.

Prețurile sunt reduse ca urmare a unor investiții anterioare ce au vizat reducerea consumului de energie electrică, diminuarea spațiilor pentru vitrinele frigorifice, optimizarea proceselor logistice, precum și reducerea costurilor de transport și a investițiilor în decor și publicitate.

Totodată, în magazinele ATAC, retailerul aprovizionează și manipulează produsele la palet și bax, utilizând un mobilier adaptat și reduce consumabilele, ambalajele și spațiile de depozitare.

În fiecare dintre noile magazine, ambele cu o suprafață de peste 7.000 mp, activează peste 100 de angajați. Unitățile sunt deschise zilnic în intervalul 8:00-21:00.

Auchan are peste 430 de magazine în România, din care 30 de hipermarketuri clasice, 3 hipermarketuri Hiper Discount, 7 supermarketuri, magazinul Auchan Go și aproape 400 de magazine MyAuchan.

CITEȘTE ȘI: KFC a deschis în Auchan Titan

Articolul Auchan mai deschide două hipermarketuri discount ATAC la Timișoara și Ploiești a fost publicat prima dată în Money Buzz! • Știri Economice, Știri Financiare, Știri Business

Atac rusesc cu drone asupra Liov, regiune aflată la granița cu Polonia. O persoană rănită și mai multe clădiri avariate

Vladimir Ionescu (www.b1tv.ro) Un atac rusesc cu dronă asupra regiunii Liov din vestul Ucrainei, care se află la granița...