AUR cere demiterea Ministrului Agriculturii

Demiterea şefului APIA, Ionuţ Lupu, după doar două luni de mandat, pe motiv că ar fi blocat banii pentru fermieri, nu este altceva decât „o mascaradă” făcută de ministrul PSD al Agriculturii, Florin Barbu, susţine deputatul AUR Dan Tanasă.

Într-un comunicat, Alianţa pentru Unirea Românilor „cere de urgenţă demiterea ministrului Agriculturii”.

„Solicităm repunerea lui Ionuţ Lupu la şefia APIA şi continuarea verificărilor legate de subvenţiile pe care familia Stănescu ar trebui să le primească de la APIA. Nici cel mai credul naiv de pe această lume nu îşi poate imagina că în două luni de când a fost pus în funcţie şeful APIA ar fi reuşit să blocheze banii pentru fermieri, în condiţiile în care lucrurile trebuiau să fie foarte clar stabilite de fostul şef al APIA, Adrian Pintea, care acum este mâna dreaptă a ministrului Agriculturii. (…) Nici pe cei din PSD, nici pe cei din conducerea Ministerului Agriculturii nu îi interesează de fermierii români. Singura lor grijă este cea privind afacerile pe care le au în acest domeniu crucial pentru economia naţională”, susţine Dan Tanasă.

Institutul Cantacuzino ar putea produce un vaccin din Vietnam împotriva pestei porcine

Directorul general al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), Ionuţ Lupu, a fost demis, marţi seara, de ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Florin Barbu, din cauza întârzierilor la plată a subvenţiilor către fermieri şi a blocajului din sistem.

Articolul AUR cere demiterea Ministrului Agriculturii apare prima dată în Agroteca.

Leroy Merlin a investit 2 milioane euro în relocarea magazinului din Electroputere Mall

Leroy Merlin a inaugurat noul magazin din Electroputere Mall Craiova, relocat în același centru comercial, pe o suprafață extinsă...