Blankfactor a închiriat ultimul etaj din clădirea de birouri SkyTower

Compania globală de tehnologie Blankfactor a închiriat ultimul etaj de birouri al celei mai înalte clădiri din țară, SkyTower din București.

Tranzacția de închiriere, reprezentând una dintre puținele intrări noi pe piața românească de anul trecut, a fost, de asemenea, una dintre cele mai mari suprafețe închiriate în zona de nord a orașului.

SkyTower, o clădire de birouri deținută de Raiffeisen Property Holding International (RPHI), se înalță la 137 de metri deasupra solului, cu o structură subterană de 60 de metri dedicată depozitării și parcării.

CITEȘTE ȘI: White Star Real Estate a cumpărat Liberty Technology Park

Aproape o jumătate de milion de metri pătrați au fost închiriați în 2023 în București, marcând o premieră în ceea ce privește activitatea tranzacțională pentru piața de birouri.

Activitatea totală de închiriere (TLA) în 2023 se ridică la 476.000 mp, un total cu 62% mai mare față de datele din anul precedent, conforma datelor prezentate de CBRE.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

Articolul Blankfactor a închiriat ultimul etaj din clădirea de birouri SkyTower a fost publicat prima dată în Money Buzz! • Știri Economice, Știri Financiare, Știri Business

Grecia: Cod roșu de incendii în Grecia. Parcurile sunt închise

Magda Dragu (gds.ro) Atena și regiunea înconjurătoare sunt sub alertă maximă de incendii. Este cod roşu în Grecia. Serviciile de urgență sunt în alertă...