Burger King deschide restaurantul din ansamblul mixt Iulius Town Timișoara

Burger King deschide al doilea restaurant din Timișoara, la parterul clădirii de birouri United Business Center 1 din ansamblul mixt Iulius Town, situat în Piața Consiliul Europei, nr. 2.

Noul restaurant Burger King din Iulius Town este al doilea restaurant al americanilor deschis anul acesta în România. Locația beneficiază de un spațiu de servire generos și opțiunea de refill pentru băuturi răcoritoare.

CITEȘTE ȘI: Mega Image a lansat gama Le Boucher Grill by Chefs

Primii 100 de vizitatori care vin în restaurant în ziua deschiderii și folosesc salutul „Ceau, Ceau, Burger King!” primesc un burger Whopper din partea casei.

Înființat în 1954, Burger King este al doilea cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume, iar zilnic, peste 11 milioane de clienți vizitează restaurantele din întreaga lume.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

Articolul Burger King deschide restaurantul din ansamblul mixt Iulius Town Timișoara a fost publicat prima dată în Money Buzz! • Știri Economice, Știri Financiare, Știri Business

Fine dining-ul din România, printre cele mai accesibile din Europa. Media unui meniu de degustare e sub 100 EUR

Sabina Nisioi (bookingham.ro) În prezent, tot mai mulți antreprenori din HoReCa se orientează spre localurile de fine dining, care...