Cătălin Drulă: Comasarea pe care o propun PSD şi PNL este o crimă împotriva democraţiei

Liderul USR, Cătălin Drulă, a declarat miercuri că comasarea alegerilor pe care o propun PSD şi PNL este o crimă împotriva democraţiei iar ceea ce doresc Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă este instaurarea partidului unic în România. El a anunţat că dreapta unită va avea candidaţi comuni la toate alegerile din acest an.

 

Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a afirmat la rândul lui că vor apela la toate pârghiile legale şi constituţionale pe jcare le au la dispoziţie pentru a împiedica acest plan antidemocratic şi neconstituţional al coaliţiei de guvernare, iar Eugen Tomac a spus că PSD şi PNL se unesc ”de frică”.

”Comasarea pe care o propun PSD şi PNL este o crimă împotriva democraţiei româneşti. Ceea ce doresc Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă este instaurarea partidului unic în România, pentru că adevărata comasare este cea a PSD cu PNL. Astăzi, vorbim de fapt despre dispariţia PNL şi naşterea patidului unic PSD-PNL. Alianţa Dreapta unită se va opune acestui partid unic şi astăzi anunţ oficial că dreapta unită va avea candidaţi comuni la toate alegerile”, a spus Cătălin Drulă într-o conferinţă de presă comună cu Ludovic Orban şi Eugen Tomac.

El a mai arătat că ”Drepta unită se va opune şi o să bată stânga comasată PSD-PNL”.

”PNL a trădat electoratul de dreapta, a abandonat clasa de mijloc, antreprenorii care creează locuri de muncă în România (..) Drepta unită este pregătită să câştige alegerile, indiferent cum le vor organiza”, a mai spus liderul USR.

Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a afirmat la rândul lui că vor apela la toate pârghiile legale şi constituţionale pe jcare le au la dispoziţie pentru a împiedica acest plan antidemocratic şi neconstituţional.

”În cazul în care vor veni cu un proiect de lege, îl vom ataca la CCR, dacă vor emite ordonanţă de urgenţă vom sesiza Avocatul Poporului, singura instituţie care are capacitatea de a declanşa controlul constituţional în cadrul ordonanţelor de urgenţă. Vom ataca în instanţă atât ordonanţa, cât şi hotârârea care va fi emisă pentru stabilirea datelei alegerilor locale la altă dată decât este normal”, a declarat Orban.

Leroy Merlin a investit 2 milioane euro în relocarea magazinului din Electroputere Mall

Leroy Merlin a inaugurat noul magazin din Electroputere Mall Craiova, relocat în același centru comercial, pe o suprafață extinsă...