Cazul Halep: Patrick Mouratoglou şi fizioterapeuta Candice Gonier au depus mărturie la TAS

Antrenorul Patrick Mouratoglou şi fizioterapeuta Candice Gonier au depus mărturie, joi dimineaţa, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, în cazul de dopaj al Simonei Halep.

Potrivit sport.ro, cei doi au părăsit TAS după mai puţin de jumătate de oră şi nu au făcut nicio declaraţie la ieşirea de la audieri.

La audierile de joi este prezentă şi Simona Halep.

Miercuri, Halep a petrecut aproape 10 ore la TAS, unde au fost audiaţi mai mulţi experţi.

Potrivit Antena 3, Halep a cinat împreună cu Patrick Mouratoglou, miercuri seară, după ce sportiva afirmase că nu a mai ţinut legătura cu fostul său antrenor, în ultimele luni.

Miercuri seară, la ieşirea de la audieri, Halep a spus: “Nu pot să vorbesc. Vorbim la final”.

Avocatul român al sportivei s-a arătat încrezător în şansele de reuşită ale Simonei Halep în procesul de la Lausanne. “Sigur că sunt şanse. Mereu am fost optimişti”, a afirmat Bogdan Stoica.

Când a fost întrebat despre durata lungă a audierilor din prima zi, acesta a spus: “E normal, nu e nimic ieşit din comun”.

Halep nu va face nicio declaraţie pentru mass-media înainte de sfârşitul audierii.

În urma audierii, Comisia TAS va delibera şi va pregăti hotărârea arbitrală care va conţine decizia şi motivarea acesteia.

Deocamdată nu se poate da nicio indicaţie cu privire la data la care va fi pronunţată hotărârea arbitrală finală.

În 2022, la 21 octombrie, sportiva din Constanţa anunţa că a fost depistată pozitiv cu roxadustat, după un meci din primul tur la US Open.

În 12 septembrie 2023, Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunţat că un tribunal independent a suspendat-o pentru o perioadă de patru ani, ca urmare a unor încălcări ale Programului Anti-Doping în Tenis (TADP).

Atenție la cheltuielile nedorite după utilizarea serviciului de roaming!

ANCOM atrage atenția utilizatorilor de telefonie și internet mobil, care au planificate vacanțe în străinătate, să verifice condițiile de...