Cele mai populare stiluri de amenajare a băii în 2024

Anul 2024 aduce o varietate de tendințe în amenajarea băii, de la stiluri minimaliste și moderne la abordări mai îndrăznețe și colorate.

Iată o privire de ansamblu asupra celor mai populare stiluri:

1. Minimalism modern:

Caracterizat de linii curate, culori neutre și spațiu aerisit. Utilizarea eficientă a depozitării ascunse pentru a menține un aspect ordonat. Materiale naturale, precum lemn și piatră, pentru a aduce o notă de căldură. Iluminare ambientală atent concepută pentru a crea o atmosferă relaxantă.

 Spa de lux:

Inspirat de centrele de wellness, oferă o experiență relaxantă și revigoranta. Culori calde și texturi bogate, precum marmură, lemn exotic și textile moi. Cadă freestanding sau duș walk-in spațios pentru o baie relaxantă. Elemente de wellness, precum o saună sau o baie de aburi, pentru a completa atmosfera.

 Eco-friendly chic:

Pune accent pe sustenabilitate, folosind materiale reciclate și eficiente din punct de vedere energetic. Se folosesc robinete cu consum redus de apă și dușuri cu debit redus; plante naturale pentru a purifica aerul și a crea o atmosferă relaxantă; culori inspirate din natură, precum verde, albastru și maro.

Contraste vibrante:

Anul acesta se pune accent pe combinații neașteptate de culori și texturi pentru un spațiu energic și personalizat. Albastru cu auriu, verde cu negru sau roz piersică cu gri antracit sunt exemple de combinații care merită încercate. De asemenea, nu trebuie ratate plăcile ceramice cu modele geometrice sau tradiționale pentru a crea un accent vizual. Și nici accesoriile metalice pentru a completa look-ul modern.

5. Baie în stil oceanic:

Puteți crea atmosferă relaxantă inspirată de mare și nisip, folosi nuanțe de albastru și verde, cu accente de alb pentru luminozitate, precum și materiale naturale, precum lemn și piatră, pentru a evoca o atmosferă de plajă. Nu uitați de plantele suculente și accesoriile aurii pentru un plus de farmec.

Indiferent de stilul ales, este important să creați un spațiu funcțional și confortabil, care să vă reflecte personalitatea.

Sfaturi suplimentare:

Planificați cu atenție spațiul: Folosiți un program de design interior sau consultați un specialist pentru a optimiza spațiul disponibil.

Alegeți materiale durabile: Investiți în materiale de calitate care vor rezista la uzură și umiditate.

Personalizați spațiul: Adăugați elemente decorative care vă reflectă gusturile.

Iluminare adecvată: Asigurați-vă că aveți o iluminare generală bună, precum și lumină specifică pentru zonele de lucru.

Depozitare inteligentă: Folosiți soluții creative de depozitare pentru a menține baia ordonată.

Amenajarea băii poate fi o experiență distractivă și creativă. Urmărind tendințele actuale și alegând elemente care se potrivesc nevoilor dumneavoastră, veți obține un spațiu relaxant și personalizat.

The post Cele mai populare stiluri de amenajare a băii în 2024 appeared first on Design interior, proiecte si prezentari de case.

Ministrul israelian de externe spune că Israel e gata să înceapă un război total împotriva Hezbollah și Libanului

Dora Constantinovici (www.b1tv.ro) Ministrul israelian de externe, Israel Katz, a declarat că în curând se va lua o decizie...