Ciolacu vrea să ajute firmele să producă în România

Premierul Marcel Ciolacu vrea să ajute firmele să producă în România. Șeful Guvernului mai spune că vrea ca vrea ca marfa producătorilor români să ajungă în magazine deținute de români la un preț corect.

Afirmația vine în contextul prelungirii plafonării adaosului comercial la alimentele de bază până la finalul acestui an.

„Vom susține produsele românești, micile rețele locale de magazine și distribuitorii care iau marfă de la producătorii noștri locali! Am discutat azi cu reprezentanții acestor magazine, unii dintre ei fiind și producători, alături de principalii distribuitori din țară, despre soluțiile concrete prin care dezvoltăm capitalul românesc din această zonă a economiei”, a precizat Ciolacu într-o postare pe Facebook.

„Prioritatea mea este să ajut firmele să producă în România, iar marfa lor să ajungă în magazine deținute de români la un preț corect, care să reflecte munca depusă.

Sunt convins că soluția PSD de continuare a plafonării adaosului comercial la alimentele de bază până la finalul anului, votată azi în Parlament, este legitimă și corespunde celei mai mari așteptări a românilor”, mai susține premierul.

Vezi și Guvernul ungar reununță la plafonarea preţurilor alimentelor de bază

Proiectul de lege pentru aprobarea ordonanța guvernului care vrea să prelungească plafonarea adaosului comercial până la finalul anului 2024 a fost adoptat marți, 19 martie, de Camera Deputaților.

Amendamentul pentru prelungirea plafonării adaosului comercial la alimente a fost votat de PSD, PNL și AUR. Legea merge la promulgare.

Articolul Ciolacu vrea să ajute firmele să producă în România apare prima dată în Agroteca.

Leroy Merlin a investit 2 milioane euro în relocarea magazinului din Electroputere Mall

Leroy Merlin a inaugurat noul magazin din Electroputere Mall Craiova, relocat în același centru comercial, pe o suprafață extinsă...