Clădirea în care se află fostul cinematograf Scala şi alte două imobile vor fi consolidate cu fonduri nerambursabile

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat marţi că fostul cinematograf Scala şi alte două imobile vor fi consolidate cu fonduri nerambursabile prin Programul Naţional de Consolidare a Clădirilor cu Risc Seismic Ridicat, după ce Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei a inclus aceste 3 imobile pe lista proiectelor eligibile în vederea încheierii contractelor de finanţare, iar valoarea este de 110,08 milioane lei.

”Clădirea în care se află fostul cinematograf Scala şi alte două imobile situate pe str. Vasile Lascăr nr. 6 şi pe str. Spătarului nr. 17 bis vor fi consolidate cu fonduri nerambursabile prin Programul Naţional de Consolidare a Clădirilor cu Risc Seismic Ridicat (PNCCRS)”, scrie primarul Capitalei pe Facebook.

Potrivit primarului, ”Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei a inclus aceste 3 imobile pe lista proiectelor eligibile în vederea încheierii contractelor de finanţare, iar valoarea este de 110,08 milioane lei”.

”Până în acest moment, AMCCRS are aprobate pentru finanţare nerambursabilă din fonduri naţionale 24 de proiecte (21 de clădiri rezidenţiale şi 3 publice). Suma pe care Municipiul Bucureşti, prin AMCCRS, o va obţine de la Ministerul Dezvoltării este de peste 610 milioane de lei”, afirmă Nicuşor Dan.

Leroy Merlin a investit 2 milioane euro în relocarea magazinului din Electroputere Mall

Leroy Merlin a inaugurat noul magazin din Electroputere Mall Craiova, relocat în același centru comercial, pe o suprafață extinsă...