Cum arată lotul Stelei pentru a doua parte a sezonului de Liga 2

Steaua București a publicat lista jucătorilor cu care va aborda cea de-a doua parte a sezonului de Liga 2. În pauza de iarnă au plecat Buziuc, Pop și Topuzov, iar Avram a fost împrumutat la Alexandria.

La capitolul sosiri, Steaua s-a întărit cu atacanții spanioli Miguelez (numărul 9 pe tricou), Nacho Heras (numărul 11) și fundașul central argentinian Ceceri (numărul 25).

De la echipa de tineret, pe lângă Raicu și Matei, vor face parte din lot portarul Pletea (numărul 1), Gabriel Dumitru (5), Răzvan Florea (20), Matei Marin (78) și Brumă (94).

Boiciuc, care la finalul anului trecut era pus pe lista de plecări, face parte în continuare din lot. Atacantul care a jucat în 15 partide și a marcat un gol în prima parte a sezonului va purta tricoul cu numărul 32.

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI STEAUA

Articolul Cum arată lotul Stelei pentru a doua parte a sezonului de Liga 2 apare prima dată în Goool.ro | Știri Fotbal, Știri Liga 1, Știri Liga 2.

Leroy Merlin a investit 2 milioane euro în relocarea magazinului din Electroputere Mall

Leroy Merlin a inaugurat noul magazin din Electroputere Mall Craiova, relocat în același centru comercial, pe o suprafață extinsă...