Cum să inovați prin simplitate într-un apartament mic

Inovația prin simplitate este o modalitate excelentă de a maximiza spațiul și de a crea un sentiment de calm și relaxare într-un apartament mic.

Iată câteva sfaturi despre cum să inovați prin simplitate:

Mobilier multifuncțional:

Alegeți piese de mobilier care servesc mai multor scopuri, cum ar fi o canapea extensibilă, o masă de cafea cu spațiu de depozitare sau un pat cu sertare de depozitare.

 Depozitare inteligentă:

Profitați la maximum de spațiul de depozitare verticală cu rafturi înalte, dulapuri încorporate și cutii de depozitare sub pat.

 Culori neutre:

Folosiți o paletă de culori neutră pe pereți, podea și mobilier pentru a crea un sentiment de spațiu și lumină.

 Accente vibrante:

Adăugați accente de culoare prin accesorii, plante verzi sau opere de artă pentru a personaliza spațiul.

Iluminare naturală: Maximizați lumina naturală și folosiți oglinzi pentru a reflecta lumina în spațiu.

 Ordine și organizare:

Mențineți un spațiu ordonat și organizat pentru a evita senzația de aglomerare.

 Minimalism:

Eliminați obiectele inutile și concentrați-vă pe elementele esențiale.

Decorațiuni simple:

Alegeți decorațiuni simple și elegante care nu aglomerează spațiul.  

Spațiu verde:

Adăugați plante verzi pentru a introduce un element natural în spațiu și a crea o atmosferă relaxantă.

 Personalizare:

Creați un spațiu care vă reflectă personalitatea prin intermediul fotografiilor, tablourilor sau alte obiecte semnificative.

Inovația prin simplitate nu înseamnă sacrificarea stilului sau confortului. Cu puțină creativitate și planificare, puteți crea un apartament mic care este elegant, funcțional și relaxant.

Iată câteva exemple specifice:

Utilizați un paravan pliabil pentru a separa spațiul de dormit de restul apartamentului. Alegeți o masă de cafea cu sertare de depozitare pentru a ascunde reviste, pături sau alte obiecte. Instalați rafturi înalte deasupra ușilor pentru a maximiza spațiul de depozitare. Folosiți cutii de depozitare sub pat pentru a ascunde hainele de sezon sau alte obiecte.

Vopsiți pereții în alb sau o altă culoare neutră pentru a crea un sentiment de spațiu. Adăugați perne colorate sau o pătură pentru a da o notă de personalitate spațiului. Așezați o oglindă mare lângă o fereastră pentru a reflecta lumina naturală și a crea senzația de spațiu.

Organizați-vă hainele, pantofii și alte obiecte pentru a evita aglomerarea spațiului. Eliminați obiectele inutile din apartament pentru a crea un sentiment de ordine și calm.

Cu puțină creativitate și efort, puteți transforma un apartament mic într-un spațiu elegant, funcțional și relaxant.

The post Cum să inovați prin simplitate într-un apartament mic appeared first on Design interior, proiecte si prezentari de case.

Grecia: Cod roșu de incendii în Grecia. Parcurile sunt închise

Magda Dragu (gds.ro) Atena și regiunea înconjurătoare sunt sub alertă maximă de incendii. Este cod roşu în Grecia. Serviciile de urgență sunt în alertă...