Datacor Green Energy a construit pentru Aquabis 13 centrale fotovoltaice

Datacor a instalat pentru operatorul regional de servicii apă/canalizare Aquabis panouri fotovoltaice montate la sediul central și în mai multe stații de epurare și tratare din județul Bistrița-Năsăud.

Investiția totală de 14,6 milioane lei a fost alocată pentru dezvoltarea a 13 centrale fotovoltaice, cu o putere cumulată de 2,5 MWP, finanțarea fiind asigurată din fonduri structurale POIM 2014/2023.

CITEȘTE ȘI: Electrogrup va dezvolta un proiect de mobilitate urbană inteligentă în Bistrița

În total, au fost instalate 4.652 panouri, cele mai multe fiind montate în stațiile de epurare și cele de tratare din Bistrița și Beclean, dar și la sediul central al Aquabis.

Datacor a încheiat mai multe proiecte similare, cum ar fi cel mai mare parc fotovoltaic destinat unui prosumator din Transilvania pentru Rombat, centrale fotovoltaice pentru Decathlon Ploiești, sediul Karcher București sau Sala Polivalentă Bistrita.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

Articolul Datacor Green Energy a construit pentru Aquabis 13 centrale fotovoltaice a fost publicat prima dată în Money Buzz! • Știri Economice, Știri Financiare, Știri Business

Atenție la cheltuielile nedorite după utilizarea serviciului de roaming!

ANCOM atrage atenția utilizatorilor de telefonie și internet mobil, care au planificate vacanțe în străinătate, să verifice condițiile de...