DeSoi deschide a doua sa locație din București la parterul Hotel Cișmigiu

Brandul bucureștean DeSoi a deschis un restaurant la parterul Hotelului Cișmigiu, deținut de Hercesa, într-un spațiu de 160 metri pătrați, în locul unde a funcționat anterior berăria Gambrinus.

Designul noului restaurant DeSoi Hotel Cișmigiu este semnat de arhitectul Alexandru Dabija, iar meniul de brunch și cină va fi creat de Head Chef Mugur Rusnac, format în două restaurante cu câte două stele Michelin din Irlanda și Belgia.

DeSoi este mai mult decât un restaurant, este un amestec de băcănie & wineshop a cărui bucătărie, până acum, a fost deseori prea mică pentru ideile mari pe care le-am avut

Damian Morcovescu, co-owner DeSoi

DeSoi va aduce în noul spațiu conceptul lansat în Piața Sfântul Ștefan nr. 8: zonă de luat masa, cu brunch în fiecare zi, cină à la carte, cafea de specialitate și plăcinte făcute după rețete de familie. Sunt disponibile și produse de la mici producători locali și un wine shop.

Conceptul DeSoi a fost lansat în urmă cu aproape 3 ani, din pasiunea comună pentru gastronomie a celor trei proprietari, Bogdan Ivan, Damian Morcovescu și Cristian Ivana, prieteni din copilărie. 

Articolul DeSoi deschide a doua sa locație din București la parterul Hotel Cișmigiu a fost publicat prima dată în Money Buzz! • Știri Economice, Știri Financiare, Știri Business