După rapidiști, forțele de represiune din MAI au ridicat suporteri de la Steaua și Dinamo

Forțele de sorginte stalinistă din MAI au trecut la o nouă etapă în lupta cu suporterii din marile galerii de fotbal, după giuleșteni fiind rândul steliștilor și dinamoviștilor să fie duși la audieri.

Poliţiştii au efectuat astăzi 15 percheziţii în București şi în judeţele Ilfov, Giurgiu şi Mehedinţi pentru a pune în aplicare 26 de mandate de aducere şi citaţii, într-un dosar care vizează incidentele dintre suporteri din 8 martie, de la meciul dintre Dinamo şi UTA.

Mai exact, au fost vizaţi suporteri de la Dinamo şi Steaua, care au intrat pe teren şi s-au bătut, folosind şi materiale pirotehnice. Şapte persoane au fost duse la audieri.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Grupuri Infracţionale Violente, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, încăierare şi folosirea, fără drept, de materii explozive.

Acuzațiile cad în derizoriu dacă ne gândim că materiale pirotehnice se folosesc peste tot în Europa la meciurile de fotbal și inclusiv LPF, televiziunile și sponsorii folosesc imagini cu spectacolul pirotehnic din tribune.

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI LIGA 3

Articolul După rapidiști, forțele de represiune din MAI au ridicat suporteri de la Steaua și Dinamo apare prima dată în Goool.ro | Știri Fotbal, Știri Liga 1, Știri Liga 2.

Restricții de circulație în perioada 21 – 24.06.2024 din cauza caniculei

CNAIR informează participanții la trafic că în perioada 21-24.06.2024, în intervalul orar 10.00 -20.00, se vor institui restricții de...