Echipa sezonului regulat în Superliga, dominată de Rapid și FC FCSB

LPF a prezentat astăzi echipa sezonului regulat în Superliga. Primul 11 este dominat de jucători de la Rapid și FC FCSB. Antrenorul sezonului este rapidistul Cristiano Bergodi.

Portarul sezonului regulat este fecesebistul Târnovanu, echipa din Berceni mai având în primul 11 alți trei jucători, respectiv fundașul Ngezana, mijlocașul Olaru și atacantul Coman.

Rapidiștii din echipa sezonului regulat sunt fundașii Christopher Braun, Paul Iacob și atacantul Albion Rrahmani. Universitatea Craiova are doi jucători în primul 11, Bancu și Mitriţă, iar CFR Cluj îi dă pe Otele și Muhar.

La baza selecției stau statisticile LPF, prezențele nominalizaților în echipa ideală a fiecărei etape, punctajul din fiecare rundă cumulat, datele interne ale LPF, precum și nominalizările făcute de comentatorii televiziunilor.

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI STEAUA

Articolul Echipa sezonului regulat în Superliga, dominată de Rapid și FC FCSB apare prima dată în Goool.ro | Știri Fotbal, Știri Liga 1, Știri Liga 2.

Fine dining-ul din România, printre cele mai accesibile din Europa. Media unui meniu de degustare e sub 100 EUR

Sabina Nisioi (bookingham.ro) În prezent, tot mai mulți antreprenori din HoReCa se orientează spre localurile de fine dining, care...