Edi Iordănescu ar putea rămâne selecționer și după EURO 2024 (AUDIO)

Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, Mihai Stoichiță a dezvăluit posibilitatea ca antrenorul să își continue contractul la naționala României și după turneul continental din această vară.

 

Oficialul FRF a declarat la Sport Total FM că forul i-a avansat deja o ofertă, iar acum așteaptă răspunsul. Potrivit lui Stoichiță, urmează o întâlnire decisivă între Iordănescu și președintele Răzvan Burleanu, pentru a negocia un nou mandat la cârma „tricolorilor”.

Tot directorul tehnic federal spune că obținerea calificării la EURO 2024 a cântărit enorm pentru oferirea unui nou contract:

Bineînțeles că am vorbit cu el pentru o eventuală acceptare a postului de selecționer în continuare. Urmează să aibă o întâlnire cu președintele să pună la punct detaliile contractuale. Să fie foarte clar, din partea FRF, oferta e clară pentru Edi. Urmează să vedem ce va spune el. Mi se pare normal ca un selecționer care, după atâția ani de zile a reușit o performanță extraordinară, să-și continue activitatea. Asta e părerea noastră, nu numai a mea. E munca băieților, dar și munca staff-ului în frunte cu Edi Iordănescu. Să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului.”, a spus Mihai Stoichiță.

Amintim, România a fost repartizată la EURO 2024 în Grupa E, unde va întâlni Belgia, Slovacia și învingătoarea din barajul B – Bosnia și Herţegovina / Ucraina – Israel / Islanda.

Între timp, „tricolorii” și-au aflat și adversarele din Liga Națiunilor, competiție care va începe în luna septembrie. Naționala României a fost repartizată în grupa a 2-a din Liga C, unde va înfrunta Kosovo, Cipru și învingătoarea dintre Lituania și Gibraltar.

Interviul integral cu Mihai Stoichiță poate fi ascultat pe site-ul www.sptfm.ro, sau prin link-ul de mai jos:

https://sptfm.ro/audio-frf-asteapta-raspunsul-lui-edi-iordanescu-pentru-a-continua-la-nationala-anuntul-lui-mihai-stoichita-urmeaza-sa-se-intalneasca-cu-burleanu/

Restricții de circulație în perioada 21 – 24.06.2024 din cauza caniculei

CNAIR informează participanții la trafic că în perioada 21-24.06.2024, în intervalul orar 10.00 -20.00, se vor institui restricții de...