Halep: Coşmarul pe care l-am trăit timp de un an şi jumătate s-a terminat

Simona Halep le-a mulţumit, într-un mesaj postat pe Instagram, tuturor celor care au susţinut-o şi au avut încredere în ea necondiţionat în perioada de după depistarea pozitivă cu o substanţă interzisă.

 

Halep a notat, miercuri, că pentru ea s-a terminat coşmarul trăit timp de un an şi jumătate şi că acum aşteaptă “cu capul sus” decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv”.

“Coşmarul pe care l-am trăit timp de un an şi jumătate s-a terminat. Am avut şansa de a-mi prezenta apărarea în faţa TAS, de a demonstra că nu am recurs niciodată la niciun fel de dopaj. Este ceea ce am declarat din prima zi în care am fost acuzată”, a scris Simona Halep.

“Acum aştept decizia cu capul sus şi vreau să vă mulţumesc vouă, fanilor mei, jucătorilor, foştilor jucători, legendelor acestui sport, sponsorilor mei şi tuturor celorlalţi pentru sprijinul vostru extraordinar, pentru toate mesajele şi videoclipurile pe care le-aţi făcut pentru mine în această perioadă grea pe care am trăit-o. Vă mulţumesc pentru încrederea voastră necondiţionată. Acest sprijin a însemnat foarte mult pentru mine şi mi-a dat puterea de a continua să lupt în fiecare zi pentru a arăta adevărul!

Voi împărtăşi cu voi veştile despre cazul meu imediat ce le voi primi.

Vă doresc toate cele bune.

Binele şi adevărul înving întotdeauna”, a adăugat sportiva.

Cele mai bine cotate grădini botanice și parcuri dendrologice din România

Luna aprilie este momentul ideal pentru a te bucura de o plimbare în grădinile botanice și parcurile dendrologice ale...