FC Botoșani a transferat un atacant italian format de Juventus Torino

FC Botoșani a anunțat că l-a transferat pe atacantul italian Francesco Margiotta, un jucător crescut și format la academia lui Juventus Torino. Acesta a venit la Botoșani de la Sestri Levante (Serie C).

Margiotta este un adevărat globe-trotter, având în palmares și două cupe, a Elveției și a Australiei. La începutul carierei a fost împrumutat de Juventus la Carrarese, Unione Venezia, Monza, Vicenza, Santarcangelo.

A fost transferat de Lausanne-Sport (Elveția), apoi a ajuns la FC Lucerna, a fost achiziționat de Chievo Verona și apoi vândut în Australia, la Melbourne United.

Revine în campionatul Italiei în august 2022, fiind achiziționat de Latina Calcio, apoi împrumutat la Novara. În sezonul actual de Serie C a jucat 17 meciuri, a marcat 3 goluri și a dat doua pase de gol.

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI STEAUA

Articolul FC Botoșani a transferat un atacant italian format de Juventus Torino apare prima dată în Goool.ro | Știri Fotbal, Știri Liga 1, Știri Liga 2.

Leroy Merlin a investit 2 milioane euro în relocarea magazinului din Electroputere Mall

Leroy Merlin a inaugurat noul magazin din Electroputere Mall Craiova, relocat în același centru comercial, pe o suprafață extinsă...