FC FCSB profită de înfrângerea Rapidului și se distanțează în clasament

FC FCSB a câștigat chinuit meciul cu lanterna roșie, FC Botoșani, scor 3-2. Clubul din Berceni profită de înfrângerea Rapidului la Iași și se distanțează la 10 puncte în fruntea clasamentului.

Gazdele au deschis scorul repede prin Coman, încă din minutul 6, iar FC Botoșani a egalat prin italianul Margiotta imediat după debutul reprizei secunde, în minutul 47.

A părut un simplu foc de paie, iar fecesebiștii au trecut din nou la conducerea partidei. Fundașul Dawa a făcut 2-1 în minutul 71, iar Coman a reușit dubla în minutul 76.

Finalul meciului a fost incendiar, botoșănenii presând în minutele de prelungire, după ce Reagy Ofosu a marcat la revenirea în tricoul moldovenilor, în minutul 90+4.

Partida a fost foarte dură, trei jucători primind cartonașe roșii. Primul a fost eliminat Antwi după un fault din postura de ultim apărător (min. 18), iar Kaprof a primit al doilea cartonaș galben în minutul 56.

Gazdele au încheiat meciul cu doi jucători mai puțin după ce Olaru a primit cartonașul roșu în minutul 90+1. Intrarea fecesebistului, cu ambele picioare în față, a fost sancționată inițial doar cu galben, dar decizia a fost schimbată după ce arbitrul a consultat reluările VAR.

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI STEAUA

Articolul FC FCSB profită de înfrângerea Rapidului și se distanțează în clasament apare prima dată în Goool.ro | Știri Fotbal, Știri Liga 1, Știri Liga 2.

Grecia: Cod roșu de incendii în Grecia. Parcurile sunt închise

Magda Dragu (gds.ro) Atena și regiunea înconjurătoare sunt sub alertă maximă de incendii. Este cod roşu în Grecia. Serviciile de urgență sunt în alertă...