Conectează-te cu Știrile de Azi!

Sport

FCSB nu este Steaua! Palmaresul rămâne în Ghencea

Publicat

în

steaua

Fotbal Club FCSB nu deține palmaresul istoric al Stelei București. Acesta, inclusiv Cupa Campionilor, rămân în Ghencea.

După mai multe amânări, judecătoarea Vișoiu a dat sentința logică, într-un dosar care deja trena de prea mult timp. Astfel, a constatat că FC FCSB nu deține palmaresul Stelei București, ci doar palmaresul de la înscrierea, cel puțin dubioasă, în Liga 1, în 2003.

În decizie se precizează: „Solutia pe scurt: Admite cererea principala. Constata ca palmaresul echipei de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei „Steaua Bucureşti” din anul 1947 si pana in anul 2003 aparţine reclamantului Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti. Obliga paratul Fotbal Club FCSB SA la plata către reclamantul Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti a sumei de 100 lei cu titlu de cheltuieli de judecata. Respinge cererea conexa, ca neîntemeiata. Cu drept la apel in 30 de zile de la comunicare, care se va depune sub sancţiunea nulitatii la Tribunalul Bucureşti. Pronunţata prin punerea soluţiei la dispoziţia pârtilor prin mijlocirea grefei instanţei.

FC FCSC poate formula apel, dar doar sub sancțiunea nulității, ceea ce înseamnă că trebuie să demonstreze că actele depuse în dosar de juristul CSA Steaua București, Florin Talpan, au fost false.

Steaua București este cel mai titrat club de fotbal din România cu 21 de titluri de campioană, 20 de Cupe ale României, 4 Supercupe, 1 Cupă a Campionilor Europeni și 1 Supercupă a Europei.

Steaua evoluează în Liga a IV-a București, campionat pe care l-a câștigat sezonul trecut, dar nu a participat la play-off-ul pentru LIga a III-a după ce a pierdut meciul cu FC Carmen (0-1).

Citește în continuare
PUBLICITATE