FK Csikszereda, victorie mare cu Ceahlăul și este la un pas de play-off

FK Csikszereda a câștigat partida cu Ceahlăul din etapa 18 a ligii secunde și urcă pe locul 5 în clasament cu 31 de puncte, fiind la egalitate cu Gloria Buzău.

Scorul partidei a fost stabilit în prima repriză, prin dubla lui Jelena în minutele 3 și 23. Din minutul 30, harghitenii au jucat cu un om mai puțin, după eliminarea lui Csuros.

Tot astăzi, Unirea Slobozia a trecut fără probleme de „lanterna roșie” Progresul Spartac. Ialomițenii au punctat pe tabelă prin Purece (minutul 12) și Afalna (minutul 30).

Cum arată lupta pentru play-off în Liga 2

Dacă câștigă meciul de mâine cu Steaua, CS Mioveni se califică în play-off indiferent de rezultatele din ultima etapă. Dacă pierde, lupta pentru ultimele trei locuri rămase devine incendiară.

În acest moment, în clasament, Gloria Buzău și FK Csikszereda au 31 de puncte, iar CS Mioveni 29 puncte. Chiar dacă pierde cu Steaua, Mioveni rămâne la mâna ei în ultima etapă, iar dacă câștigă merge în play-off.

Situația este similară și pentru buzoieni și harghiteni, în timp ce Steaua trebuie să câștige cu argeșenii mâine și în ultima etapă cu CS Tunari pentru a spera la rezultate favorabile în celelalte meciuri.

Chindia Târgoviște și Ceahlăul Piatra Neamț au în acest moment câte 28 de puncte și trebuie să câștige în ultima etapă și să spere că Buzău și Csikszereda vor pierde.

Există și situația ipotetică în care, în funcție de meciul de mâine și de rezultatele din etapa 9, nu mai puțin de cinci echipe vor avea câte 31 de puncte la finalul sezonului regular!

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI STEAUA

Articolul FK Csikszereda, victorie mare cu Ceahlăul și este la un pas de play-off apare prima dată în Goool.ro | Știri Fotbal, Știri Liga 1, Știri Liga 2.

Leroy Merlin a investit 2 milioane euro în relocarea magazinului din Electroputere Mall

Leroy Merlin a inaugurat noul magazin din Electroputere Mall Craiova, relocat în același centru comercial, pe o suprafață extinsă...