Gloria Buzău câștigă cu Corvinul după un penalty acordat incorect de arbitru

Gloria Buzău a câștigat cu 2-1 partida din etapa cu numărul 17 în Liga 2, disputată pe teren propriu împotriva Corvinul Hunedoara. Buzoienii fac 31 de puncte și urcă pe locul 4.

Gazdele au început perfect meciul și au deschis scorul în minutul 8 prin Rădulescu. În minutul 12 primesc un penalty gratuit, iar Dumitru a executat bine și a făcut 2-0.

La faza în care arbitrul a cordat lovitură de pedeapsă, au fost implicați doi jucători ai Corvinului fără ca vreun jucător al Gloriei să fie afectat, după ce Dandea i-a dat peste picior coechipierului Perianu.

Oaspeții au intrat mai motivați pe teren în a doua repriză și au redus din handicap tot după o lovitură de la 11 metri. A executat și marcat Marius Coman, în minutul 53.

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI LIGA 3

Articolul Gloria Buzău câștigă cu Corvinul după un penalty acordat incorect de arbitru apare prima dată în Goool.ro | Știri Fotbal, Știri Liga 1, Știri Liga 2.

Grecia: Cod roșu de incendii în Grecia. Parcurile sunt închise

Magda Dragu (gds.ro) Atena și regiunea înconjurătoare sunt sub alertă maximă de incendii. Este cod roşu în Grecia. Serviciile de urgență sunt în alertă...