Graffiti superb în Ghencea: „Steaua trebuie să promoveze!”

Ultrașii steliști din gruparea „Banda Ultra’ 2004” au realizat un graffiti superb vis a vis de Stadionul Steaua, pe gardul unei construcții situate în Bulevardul Ghencea.

Mesajul afișat de gruparea membră a Peluzei Sud este un îndemn, o afirmație și, posibil, o previziune pentru viitorul apropiat: „Steaua trebuie să promoveze! Steaua va promova!”

Suporterii au adaptat afirmație din finala Cupei Campionilor Europeni din 1986, când comentatorul partidei a exclamat înainte de lovitura de pedeapsă executată perfect de Marius Lăcătuș: „Lăcătuș trebuie să înscrie! Lăcătuș va înscrie”.

Steaua este în cel de-al treilea sezon de Liga 2, după ce pe teren a ocupat loc de baraj în 2021-2022 și direct promovabil în Superliga în sezonul 2022-2023, dar regulamentele FRF îi blochează accesul în prima ligă.

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI STEAUA

Articolul Graffiti superb în Ghencea: „Steaua trebuie să promoveze!” apare prima dată în Goool.ro | Știri Fotbal, Știri Liga 1, Știri Liga 2.

Leroy Merlin a investit 2 milioane euro în relocarea magazinului din Electroputere Mall

Leroy Merlin a inaugurat noul magazin din Electroputere Mall Craiova, relocat în același centru comercial, pe o suprafață extinsă...