Grupul eMAG și-a triplat numărul de comenzi la nivel regional

Cifra de afaceri a grupului eMAG in 2023 a fost 10,2 miliarde de lei, cu 11% mai mare decât în anul precedent, din care 5,979 miliarde lei cifră de afaceri pe plan local.

Dante International, compania care cuprinde eMAG România, Fashion Days România şi realizează vânzări pentru eMAG Bulgaria şi eMAG Ungaria, a înregistrat o cifră de afaceri de 7,824 miliarde de lei, în creștere cu 8,3%.

În mai puțin de două luni de la lansare, serviciul Genius a atras 100.000 de utilizatori în Bulgaria, iar în Ungaria 50.000, în mai puțin de o lună. Lansarea internațională vine la scurt timp după exinderea în 300 de noi localități pe plan local.

Pe plan local, serviciul este disponibil în patru aplicații de shopping: eMAG, Tazz, Fashion Days și Freshful, iar în Bulgaria și Ungaria în două aplicații: eMAG și Fashion Days.

Mai mult, 8.500 de puncte de livrare EasyBox de proximitate vor fi disponibile până la finalul acestui an în România, Ungaria și Bulgaria, față de cele 5.000 la începutul anului 2024.

În ultimii trei ani, numărul sellerilor activi pe platformă s-a dublat, ajungând la 56.000. De asemenea numărul comercianților români care exportă prin eMAG Marketplace in Ungaria și Bulgaria a ajuns la peste 12.000 în 2023.

CITEȘTE ȘI: Fulfillment by eMAG (FBE), primul serviciu logistic dedicat sellerilor

Articolul Grupul eMAG și-a triplat numărul de comenzi la nivel regional a fost publicat prima dată în Money Buzz! • Știri Economice, Știri Financiare, Știri Business

Discuții și paradă pe ordinea de zi, la marea întâlnire din Coreea de Nord. Kim l-a primit pe Putin cu covorul roșu

Dora Constantinovici (www.b1tv.ro) Președintele rus Vladimir Putin a avut parte de o primire călduroasă în Coreea de Nord, după...