Guvernul grăbește reluare a exporturilor şi tranzitului cu carne şi animale vii în Turcia

Executivul va aproba, printr-un memorandum, organizarea în regim de urgenţă a procesului de reluare a exporturilor şi tranzitului cu carne şi animale vii în Turcia, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu.

„Aprobăm un memorandum prin care organizăm, în regim de urgenţă, reluarea exporturilor şi tranzitului cu carne şi animale vii în Turcia”, a declarat Marcel Ciolacu, joi, în şedinţa de Guvern.

Vezi și România a exportat animale vii în valoare de 120,25 milioane de euro

Ciolacu a punctat că măsura este una dintre cele mai importante decizii economice luate în cadrul vizitei oficiale efectuată la Ankara zilele trecute, în discuţia cu preşedintele turc Recep Erdogan.

„Măsura aduce beneficii consistente crescătorilor noştri de animale. Practic, le redeschidem accesul pe o piaţă uriaşă”, a afirmat Ciolacu.

Articolul Guvernul grăbește reluare a exporturilor şi tranzitului cu carne şi animale vii în Turcia apare prima dată în Agroteca.

Consiliul Concurenței a declanșat o investigație pe piața serviciilor arhivistice destinate pensionarilor

Consiliul Concurenței a declanșat o investigație privind o posibilă înțelegere pentru fixarea prețurilor de către companiile care furnizează servicii...