H.Essers construiește un depozit neutru din punct de vedere al emisiilor pentru Agricover

H.Essers, furnizor european de top de servicii logistice, anunță construcția unui depozit de produse de protecție a plantelor și semințelor pentru Agricover.

Noul proiect, cu o suprafață de 10.000 mp, situat pe amplasamentul la standarde Seveso al H.Essers din Bolintin Deal, îmbunătățește capacitățile logistice ale Agricover pe piața locală.

CITEȘTE ȘI: Agricover, Banafruit și Interbrands au închiriat depozite în P3 Bucharest

Depozitul urmează să fie funcțional până în august 2024, iar Agricover Distribution va începe să își centralizeze operațiunile logistice la standarde Seveso, cel mai mare de acest gen din România.

Între 2013 și 2023, locația H.Essers din Bolintin Deal a crescut de la un teren gol la 53.000 mp de depozite în prezent, dintre care 20.000 mp sunt dedicați depozitării de substanțe chimice periculoase.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

Articolul H.Essers construiește un depozit neutru din punct de vedere al emisiilor pentru Agricover a fost publicat prima dată în Money Buzz! • Știri Economice, Știri Financiare, Știri Business

Atac rusesc cu drone asupra Liov, regiune aflată la granița cu Polonia. O persoană rănită și mai multe clădiri avariate

Vladimir Ionescu (www.b1tv.ro) Un atac rusesc cu dronă asupra regiunii Liov din vestul Ucrainei, care se află la granița...