HelpShip a închiriat 5.300 metri pătrați în CTPark Oradea Cargo Terminal

HelpShip, furnizor de soluții logistice, a închiriat 5.300 mp de depozit în CTPark Oradea Cargo Terminal, primul parc industrial cu un terminal cargo aerian din România.

Compania logistică realizează livrări în ziua următoare atât către România, cât și către Ungaria, respectivîn 48 de ore pentru Bulgaria, Croația, Slovenia, Slovacia și în 3 până la 5 zile lucrătoare pentru livrările către restul UE.

Hub-ul logistic Oradea oferă, de asemenea, o conexiune directă către Ruse (Bulgaria), Zagreb (Croația), Senec (Slovacia) și Ljubljana (Slovenia) printr-o rută de transport zilnică.

CITEȘTE ȘI: C&A, WoW și Mesopotamia deschid unități în Prima Shops Oradea

CTPark Oradea Cargo Terminal este construit pe o suprafață de 14,4 hectare și include trei clădiri cu o suprafață totală de 60.000 mp. Parcul dispune de rampă de parcare pentru aeronave și căi de acces către pista aeroportului.

Articolul HelpShip a închiriat 5.300 metri pătrați în CTPark Oradea Cargo Terminal a fost publicat prima dată în Money Buzz! • Știri Economice, Știri Financiare, Știri Business

Grecia: Cod roșu de incendii în Grecia. Parcurile sunt închise

Magda Dragu (gds.ro) Atena și regiunea înconjurătoare sunt sub alertă maximă de incendii. Este cod roşu în Grecia. Serviciile de urgență sunt în alertă...