Iluzie optică. Daca observi câinele care doarme in grămada de prosoape, ai simtul observatiei dezvoltat.

Acest joc de imaginație vă va testa vederea si atenția în timp ce vi se cere să vedeți câinele adormit în prosoapele înfășurate, dar aveți doar 12 secunde la dispoziție. Ești de parere că ai un simț al observației rafinat? Atunci acest test este pentru tine.

Ce vezi prima dată în imagine? Această iluzie optică îți dezvăluie sinele ascuns

Iluzie optică virală. Unde se ascunde câinele adormit

Să-ți pui mintea și ochii la încercare cu puzzle-uri și teaser-uri este o modalitate bună de a-ți antrena creierul. De asemenea, ajută la creșterea abilităților de concentrare și memorie.

În acest ultim puzzle complicat, vi se cere să vedeți câinele adormit printre prosoapele colorate suflecate. Sună simplu, dar ai doar 12 secunde să îl zărești.

Așa că pregătește-te să-ți setezi cronometrul și vezi cât de bună este atenția ta la detalii. Iluzia optică uluitoare a fost organizată de Jagran Josh și este testul suprem pentru a vedea dacă viziunea ta este într-adevăr 20/20, notează Mirror.

Dacă nu l-ai găsit încă, continuă, e acolo undeva. Alegerea anumitor detalii din imagini poate fi dificilă, deoarece ochii noștri scanează de obicei peste o imagine, așa că este nevoie de multă putere a creierului pentru a o găsi. Este greu să vezi câinele în pliurile tuturor prosoapelor,deoarece culorile sunt toate asemănătoare.

Dacă încă îl cauți, probabil că timpul tău s-a epuizat. Nu vă faceți griji, vedeți doar dacă îl puteți găsi fără limită de timp. Iată un indiciu – aruncați-vă ochii în partea stângă a imaginii. Suntem pe cale să dezvăluim răspunsul, așa că nu trișăm.

Ai reușit să-l vezi? Dacă ai făcut-o, felicitări! Jagran Josh a explicat: „Dacă reușiți să reperați câinele în timpul alocat, aveți un IQ peste medie, prezentând o inteligență vizuală excepțională, gândire rapidă, abilități cognitive și o capacitate remarcabilă de recunoaștere a modelelor”.

Dacă totuși nu ai reușit să găsești cățelul ascuns printre prosoape, iată mai sus care este poziția lui.

Atac rusesc cu drone asupra Liov, regiune aflată la granița cu Polonia. O persoană rănită și mai multe clădiri avariate

Vladimir Ionescu (www.b1tv.ro) Un atac rusesc cu dronă asupra regiunii Liov din vestul Ucrainei, care se află la granița...