OLEA, un restaurant cu un concept culinar inovator, s-a deschis în incinta JW Marriott Bucharest Grand Hotel, după o investiție estimată la 1.4 milioane de euro.
Meniul OLEA aduce în prim-plan Middleterranean Cuisine, o combinație rafinată de rețete tradiționale și reinterpretări moderne, iar fiecare preparat reflectă pasiunea pentru ingrediente proaspete.
Printre preparatele restaurantului se numără Dip-ul de brânză feta cu fistic, Creveții în crustă de kataif, Adana kebab din vită Black Angus și oaie de Noua Zeelandă sau Cheesecake-ul cu baklava.
Cu 402 camere, 12 săli de conferință (cu o suprafață totală de 2.000 mp) și 6 restaurante şi lounge-uri diverse, hotelul JW Marriott Bucharest Grand Hotel este unul dintre cele mai luxoase și versatile hoteluri din București.
CITEȘTE ȘI: Guardian Glass furnizează sticla pentru hotelul Courtyard by Marriott
Articolul J.W. Marriott investește 1.4 milioane de euro în noul restaurant OLEA a fost publicat prima dată în Money Buzz! • Știri Economice, Știri Financiare, Știri Business