Kaufland ajunge la cinci magazine proprii în municipiul Constanța

Kaufland deschide al cincilea magazin din orașul Constanța. Noul magazin se află pe strada Ion Roată nr. 3 și are o suprafață totală de 4.600 mp, dintre care 2.700 mp sunt destinați spațiului interior de vânzare.

Magazinul va fi deschis pentru public începând de joi, 22 februarie, și va avea un program de funcționare zilnic, cuprins între orele 07:30-22:00 de luni până sâmbătă, respectiv 08:00-20:00 duminica.

Kaufland Constanța pune la dispoziția clienților 14 case de marcat, dintre care 8 express, de tip self check-out și serviciul K-Scan, care presupune scanarea produselor înainte de a ajunge la casa de marcat, unde vor finaliza plata.

Galeria comercială aduce farmacia Dr. Max, casa de schimb valutar Corsa Exchange, magazin Inmedio, farmacia veterinară Veterra, centrul de accesorii GSM și duplicat chei Ruschidac, precum și cofetăria Delicios.

Noua locație dispune de 212 locuri de parcare, dintre care 8 pentru persoanele cu dizabilități, 6 pentru părinți, o stație cu 3 locuri de parcare pentru încărcarea mașinilor electrice și 2 rastele pentru biciclete.

CITEȘTE ȘI: Kaufland Barbu Văcărescu are strategie anti-plastic

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

Articolul Kaufland ajunge la cinci magazine proprii în municipiul Constanța a fost publicat prima dată în Money Buzz! • Știri Economice, Știri Financiare, Știri Business

Ministrul israelian de externe spune că Israel e gata să înceapă un război total împotriva Hezbollah și Libanului

Dora Constantinovici (www.b1tv.ro) Ministrul israelian de externe, Israel Katz, a declarat că în curând se va lua o decizie...