Kaufland deschide un magazin în Vișeu de Sus, județul Maramureș

Kaufland inaugurează un magazin în orașul Vișeu de Sus, județul Maramureș, atingând pragul de 174 de magazine la nivel național. Noul hipermarket este localizat pe strada Aleea Eroilor nr. 49.

Noul Kaufland Vișeu este construit pe o suprafață totală de 5.250 mp, dintre care peste 3.000 mp sunt destinați spațiului de vânzare. Programul de funcționare va fi între orele 07:00-22:00, de luni până sâmbătă, respectiv între orele 08:00-20:00, duminica.

Hipermarketul are 14 case de marcat, dintre care 8 case express, de tip self-service, și 6 standard. Mai mult, clienții pot folosi serviciul K-Scan pentru a scana produsele pe măsură ce le adaugă în coș.

Parcarea are o capacitate totală de 228 de locuri, dintre care 8 pentru persoane cu dizabilități și 7 pentru părinți. Totodată, clienții au la dispoziție și 3 locuri cu acces la stația de încărcare pentru mașinile electrice.

Galeria comercială oferă accesul la cofetăria Mignon, un magazin Inmedio, o farmacie Dr. Max, un ATM Euronet Services și două spații de ridicare a coletelor (lockere), Easybox și Fanbox.

CITEȘTE ȘI: Kaufland deschide magazinul din Târgu Neamț

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

Articolul Kaufland deschide un magazin în Vișeu de Sus, județul Maramureș a fost publicat prima dată în Money Buzz! • Știri Economice, Știri Financiare, Știri Business

Statul român nu prelungește licența de concesiune pentru Roșia Montană Gold Corporation

George Lupu (www.b1tv.ro) Autoritatea Națională pentru Resurse Minerale a anunțat joi că în urma analizării documentației a decis să nu prelungească...