Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca, în parteneriat cu Endava.

Pe parcursul anului 2024, compania intenționează să angajeze în hub-ul din Cluj 100 de ingineri, pe diverse poziții, de la specialiști în platforme cloud și până la ingineri software, ingineri de calitate sau ingineri de date.

CITEȘTE ȘI: Magazinele Praktiker se vor transforma în Brico Depot

Decizia de a investi într-un hub tehnologic în România face parte din strategia Kingfisher de a își extinde capabilitățile interne în data science și inginerie software.

Kingfisher deține aproximativ 1.350 de magazine în opt țări din Europa sub brandurile B&Q, Castorama, Brico Depot (32 de unități în România), Screwfix, Tradepoint si Koçtaş. Compania are 74.000 de angajați.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

Articolul Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca a fost publicat prima dată în Money Buzz! • Știri Economice, Știri Financiare, Știri Business

CEO investește milioane de lei într-o termocentrală la care va renunța

Eugen MĂRUȚĂ (www.gds.ro) Șefii Complexului Energetic Oltenia (CEO) au aprobat o investiție în sistemul de transport cărbune de la...