Leroy Merlin va deschide două magazine noi în București, la Lujerului și în Pantelimon

Leroy Merlin a închiriat de la compania austriacă Supernova două spații de retail în București, în suprafață totală de 21.000 metri pătrați, tranzacții intermediate de Cushman & Wakefield Echinox.

Cele două spații sunt localizate în cadrul proiectelor Supernova Lujerului și Supernova Pantelimon, și au 8.300 metri pătrați, respectiv 13.000 metri pătrați.

Proiectele fac parte din portofoliul de șase proprietăți Cora pe care Supernova l-a achiziționat în 2021 în urma unei tranzacții de tip sale and leaseback, care au fost sau urmează să fie modernizate și redenumite.

CITEȘTE ȘI: Leroy Merlin deschide un magazin pe Bd. Theodor Pallady

Leroy Merlin, al doilea jucător de pe piața de bricolaj din România după cifra de afaceri raportată în 2022, mai deține patru magazine în București, ultimul fiind deschis în 2020.

La nivel național, compania este prezentă în 15 orașe, având 21 de magazine, în care lucrează aproximativ 3.000 de angajați. Supernova deține 110 proprietăți în Austria, Slovenia, Croația, România și Slovacia.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

Articolul Leroy Merlin va deschide două magazine noi în București, la Lujerului și în Pantelimon a fost publicat prima dată în Money Buzz! • Știri Economice, Știri Financiare, Știri Business

Ministrul israelian de externe spune că Israel e gata să înceapă un război total împotriva Hezbollah și Libanului

Dora Constantinovici (www.b1tv.ro) Ministrul israelian de externe, Israel Katz, a declarat că în curând se va lua o decizie...