LIVE / „Măcel” pe Arena Națională! Rapid înscrie pentru 4-0

Derby pentru titlu în ultima etapă a sezonului regular din Superliga. Rapid și FC FCSB se întâlnesc într-un meci care se poate dovedi decisiv în lupta pentru titlu.

GOOOL RAPID / Minutul 82 / Rrahmani înscrie de la marginea careului mare cu un șut plasat, după o pasă a lui Funsho. Atacantul giuleștean ajunge la 13 goluri în acest sezon.

Minutul 75 / Suporterii de rezultat ai lui FC FCSB, în special de inelele superioară încep să plece de pe stadion.

GOOOL RAPID / Minutul 74 / Rrahmani trimite o pasă impecabilă, din propia jumătate, mingea îl găsește pe Krasniqi, iar kosovarul marchează cu un șut frumos, la coțul scurt.

GOOOL RAPID / Minutul 53 / O nouă centrare perfectă din banda dreaptă a giuleștenilor, de data aceasta a lui Krasniqi, este fructificată de golgheterul Rrahmani.

GOOOL RAPID / Minutul 33 / Paul Iacob marchează cu capul după o centrare perfectă a lui Papeau dintr-o lovitură lideră din banda dreaptă a terenului!

Minutul 27 / Rrahmani pătrunde în careu și cade după un duel cu Dawa, Hațegan decide că trebuie să vadă reluările VAR, iar după o analiză de 2 minute decide că nu a fost penalty.

Minutul 1 / Atmosferă superbă făcută de suporterii Rapidului pe Arena Națională.

RAPID / Cristiano Bergodi a făcut două modificări în echipa de start pentru partida din această seară. În primul 11 sunt prezenți cei trei kosovari Rrahmani, Krasniqi, Hasani și Papeau.

Echipele de start

Rapid: Aioani, Braun, Săpunaru, Iacob, Bădescu, Oaidă, Hromada, Krasniqi, Hasani, Papeau, Rrahmani. Antrenor: Cristiano Bergodi.

FC FCSB: Târnovanu, Crețu, Ov. Popescu, Dawa, Radunovic, Olaru, Șut, Lixandru , Oct. Popescu, Băluță, Coman. Antrenor: Elias Charalambous.

Înainte de înjumătățirea punctelor, clubul din Berceni, care se bate pentru primul titlu din istoria sa, este pe primul loc în clasament cu 64 puncte, în timp ce rapidiștii sunt pe locul trei cu 53 de puncte.

În tribune sunt așteptați peste 48.000 de rapidiști, după ce suporterii giuleșteni au făcut sold-out cu peste trei zile înainte de partidă. Fecesebiștii vor avea și ei parte de susținerea galeriei.

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI LIGA 3

Articolul LIVE / „Măcel” pe Arena Națională! Rapid înscrie pentru 4-0 apare prima dată în Goool.ro | Știri Fotbal, Știri Liga 1, Știri Liga 2.

Atenție la cheltuielile nedorite după utilizarea serviciului de roaming!

ANCOM atrage atenția utilizatorilor de telefonie și internet mobil, care au planificate vacanțe în străinătate, să verifice condițiile de...