„Măcel” pe Arena Națională! Rapid a făcut instrucție cu FC FCSB

Derby pentru titlu în ultima etapă a sezonului regular din Superliga. Rapid a câștigat cu 4-0 după o repriză secundă perfectă. Fecesebiștii pornesc în play-off cu un avans de doar 4 puncte.

GOOOL RAPID / Minutul 82 / Rrahmani înscrie de la marginea careului mare cu un șut plasat, după o pasă a lui Funsho. Atacantul giuleștean ajunge la 13 goluri în acest sezon.

Minutul 75 / Suporterii de rezultat ai lui FC FCSB, în special de inelele superioare, încep să plece de pe stadion.

GOOOL RAPID / Minutul 74 / Rrahmani trimite o pasă impecabilă, din propia jumătate, mingea îl găsește pe Krasniqi, iar kosovarul marchează cu un șut frumos, la coțul scurt.

GOOOL RAPID / Minutul 53 / O nouă centrare perfectă din banda dreaptă a giuleștenilor, de data aceasta a lui Krasniqi, este fructificată de golgheterul Rrahmani.

GOOOL RAPID / Minutul 33 / Paul Iacob marchează cu capul după o centrare perfectă a lui Papeau dintr-o lovitură lideră din banda dreaptă a terenului!

Minutul 27 / Rrahmani pătrunde în careu și cade după un duel cu Dawa, Hațegan decide că trebuie să vadă reluările VAR, iar după o analiză de 2 minute decide că nu a fost penalty.

Minutul 1 / Atmosferă superbă făcută de suporterii Rapidului pe Arena Națională.

FC FCSB / Scenografie ciudată a fecesebiștilor! Recunoscuți pentru numeroasele gafe făcute în ultimele luni, cei de la Peluza Nord FC FCSB au afișat o coregrafie din desene animate!

Captură transmisiune TV DigiSport 1

RAPID / Cristiano Bergodi a făcut două modificări în echipa de start pentru partida din această seară. În primul 11 sunt prezenți cei trei kosovari Rrahmani, Krasniqi, Hasani și Papeau.

Echipele de start

Rapid: Aioani, Braun, Săpunaru, Iacob, Bădescu, Oaidă, Hromada, Krasniqi, Hasani, Papeau, Rrahmani. Antrenor: Cristiano Bergodi.

FC FCSB: Târnovanu, Crețu, Ov. Popescu, Dawa, Radunovic, Olaru, Șut, Lixandru , Oct. Popescu, Băluță, Coman. Antrenor: Elias Charalambous.

Înainte de înjumătățirea punctelor, clubul din Berceni, care se bate pentru primul titlu din istoria sa, este pe primul loc în clasament cu 64 puncte, în timp ce rapidiștii sunt pe locul trei cu 53 de puncte.

În tribune sunt așteptați peste 40.000 de rapidiști, după ce suporterii giuleșteni au făcut sold-out cu peste trei zile înainte de partidă. Fecesebiștii vor avea și ei parte de susținerea galeriei.

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI LIGA 3

Articolul „Măcel” pe Arena Națională! Rapid a făcut instrucție cu FC FCSB apare prima dată în Goool.ro | Știri Fotbal, Știri Liga 1, Știri Liga 2.

Leroy Merlin a investit 2 milioane euro în relocarea magazinului din Electroputere Mall

Leroy Merlin a inaugurat noul magazin din Electroputere Mall Craiova, relocat în același centru comercial, pe o suprafață extinsă...