Connect with us

Evening Buzz!

Magica Steaua! Victorie la scor de hochei cu Argeșul Mihăilești

Published

on

Steaua București a învins în primul meci din barajul pentru promovare în Liga a III-a, scor 8-1 (2-1 la pauză), campioana județului Giurgiu, Argeșul Mihăilești.

Roș-albaștrii au intrat mai greu în joc după pauza de câteva luni cauzată de măsurile din pandemia de coronavirus și, cu toate că au deschis rapid scorul (minutul 2 – Ovidiu Morariu), au fost egalați în minutul 23 prin golul înscris de Daniel Rotaru.

Până la pauză, militarii au mai înscris un gol prin Valentin Bărbulescu (minutul 34) și au intrat în avantaj la cabine.

Spectacol în repriza a doua și golazo Nițu

Repriza a doua a arătat că Steaua este de departe cea mai bună echipă din ligile inferioare din România și că, cel mai probabil, cu acest lot ar rezista și în plictisitoarea Ligă 1.

Pentru Steaua au înscris în a doua repriză Florin Răsdan (53), Liviu Băjenaru (55), Andrei Antohi (63,73), Vlad Nițu (78) și Alin Robu (90+2).

Trebuie remarcată reușita lui Vlad Nițu, o foarfecă a la Ibrahimovici, din careu.

Steaua rămâne cea mai iubită echipă din România

Peste 500 de fani ai roș-albaștilor au făcut deplasarea la Modelu, județul Călărași, pentru a-și susține echipa, de pe un maidan din afara stadionului.

Campioana Europei din 1986 este a doua echipă de fotbal din țară care s-a bucurat de prezența suporterilor în afara unui stadion pe care a jucat de la reluarea campionatului, după întreruperea cauzată de coronavirus.

Doar suporterii UTA Arad și-au susținut favoriții din afara arenei „Motorul”, la meciul cu Rapid, dar numărul lor, deși UTA a jucat pe teren propriu, a fost semnificativ mai mic ca cel al steliștilor.