Marca Steaua București și emblema utilizată la fotbal au fost reînnoite

Marca Steaua București și emblema utilizată de echipa de fotbal au fost reînnoite de Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci până la data de 23 decembrie 2033.

Înregistrată de CSA Steaua în 23 decembrie 2013 sub numărul M 2013 09443, marca și emblema aveau termen expirare în data de 23 decembrie 2023, iar, conform legii, puteau fi reînnoite pe alți zece ani.

Marca este combinată, individuală și acoperă toate clasele de produse Nisa, ceea ce înseamnă că numele Steaua București nu poate fi utilizat de terți indiferent de activitatea desfășurată.

Clubul mai deține două mărci similare înregistrate la OSIM, una fiind emblema clubului sportiv, cealaltă emblema purtată de echipa de fotbal în perioada de glorie (anii 1986-1989).

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI LIGA 3

Articolul Marca Steaua București și emblema utilizată la fotbal au fost reînnoite apare prima dată în Goool.ro | Știri Fotbal, Știri Liga 1, Știri Liga 2.

România şi Bulgaria, cel mai scăzut nivel din UE al preţurilor în cazul cheltuielilor de consum

Magda Dragu (gds.ro) Datele publicate joi de Oficiul European de Statistică (Eurostat) arată că nivelul preţurilor în cazul cheltuielilor de consum...