McDonald’s a deschis șase restaurante noi pe parcursul anului 2023

McDonald’s a deschis șase restaurante noi în București, Botoșani, Drobeta-Turnu Severin, Craiova, Pitești și Dumbrăvița, ajungând la finalul anului 2023 la un total de 102 restaurante la nivel național.

În plus, a continuat să investească în soluții digitale, cum ar fi Experience of the Future, care modernizează experiențele din restaurante, reduce timpul de așteptare pentru clienți și ajută la reducerea risipei alimentare în bucătărie.

La finalul lui 2023, aproape 90% dintre restaurantele McDonald’s erau dotate cu această tehnologie. Compania va continua investițiile, astfel încât toate unitățile să beneficieze de acest concept.

McDonald’s continuă să fie unul dintre cei mai mare angajatori din România la nivelul industriei alimentare. La finalul anului 2023, avea 5.800 de angajați, iar din februarie 2024, a depășit pragul de 6.000 de angajați.

Anul trecut, compania a introdus în toate restaurantele tăvi din plastic 100% reciclat și în patru restaurante noi de tip Drive-Thru a integrat panouri fotovoltaice pentru consumul propriu.

Angajamentul McDonald’s este de a folosi 100% ambalaje din surse regenerabile, reciclabile sau certificate până în anul 2025. În prezent, acest obiectiv a fost atins în proporție de 95%.

CITEȘTE ȘI: Sphera Franchise Group, restaurante KFC şi Taco Bell, în Sibiu

Articolul McDonald’s a deschis șase restaurante noi pe parcursul anului 2023 a fost publicat prima dată în Money Buzz! • Știri Economice, Știri Financiare, Știri Business

Ministrul israelian de externe spune că Israel e gata să înceapă un război total împotriva Hezbollah și Libanului

Dora Constantinovici (www.b1tv.ro) Ministrul israelian de externe, Israel Katz, a declarat că în curând se va lua o decizie...