„Motoreta” se întoarce acasă! Adrian Popa revine la Steaua București

Internaționalul Adrian Popa a semnat astăzi un contract valabil până în vară cu Steaua București, clubul la care a jucat până la începutul actualului sezon competițional.

Aș vrea să spun că m-am întors, dar sufletul meu nu a plecat niciodată de lângă Steaua București. Voi purta din nou tricoul roș-albastru. Abia aștept să ne vedem pe stadion! Forța Steaua!

Adrian Popa pentru pagina oficială de Facebook a clubului

Adrian Popa, 35 de ani, va purta tricoul cu numărul 77. Sezonul trecut a jucat pentru Steaua în 28 de meciuri de Liga 2, în care a marcat 6 goluri și a dat 3 pase de gol.

În sezonul actual al ligii secunde, mijlocașul lateral a bifat 5 meciuri și a dat două pase de gol pentru Concordia Chiajna. Adrian Popa are și 24 de secții și 4 goluri la echipa națională a României.

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI LIGA 3

Articolul „Motoreta” se întoarce acasă! Adrian Popa revine la Steaua București apare prima dată în Goool.ro | Știri Fotbal, Știri Liga 1, Știri Liga 2.

Leroy Merlin a investit 2 milioane euro în relocarea magazinului din Electroputere Mall

Leroy Merlin a inaugurat noul magazin din Electroputere Mall Craiova, relocat în același centru comercial, pe o suprafață extinsă...