NEPI Rockcastle va aloca un buget de investiții de peste 650 milioane euro

NEPI Rockcastle va aloca peste 650 de milioane de euro lucrărilor de construcție și reamenajare, fiind cel mai mare program de investiții în retailul comercial din Europa Centrală și de Est.  

Compania are un portofoliu de 168.800 mp de proiecte în construcție sau modernizare, deja demarate sau în plan pentru 2024, în România, Polonia, Bulgaria și Ungaria.

Cel mai important este extinderea Promenada Mall București, un proiect mixed-use în valoare de aproximativ 282 milioane de euro, cu o suprafață de 55.400 mp, a cărui finalizare este planificată la sfârșitul anului 2026.

CITEȘTE ȘI: Creștere a vânzărilor cu 6,6% în centrele comerciale NEPI Rockcastle

Proiectul este amplu și presupune excavarea celui mai adânc subsol de clădire din Europa Centrală și de Est, de 26 de metri, unde va fi construită o parcare de 2.400 de locuri, amplasată pe șase niveluri.

Tot în România, NEPI Rockcastle are în plan dezvoltarea Galați Retail Park, un proiect de 33.200 mp și investiții de 48 milioane euro, precum și extinderea Ploiești Shopping City cu 7.400 mp.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

Articolul NEPI Rockcastle va aloca un buget de investiții de peste 650 milioane euro a fost publicat prima dată în Money Buzz! • Știri Economice, Știri Financiare, Știri Business

Atenție la cheltuielile nedorite după utilizarea serviciului de roaming!

ANCOM atrage atenția utilizatorilor de telefonie și internet mobil, care au planificate vacanțe în străinătate, să verifice condițiile de...