Noua emisiune KanalD: Insula de 1 milion. Cine este prezentatorul acestui show de supraviețuire

Postul de televiziune Kanal D pregătește un spectacol de supraviețuire fără precedent în România. 50 de concurenți, provenind din diverse domenii și cu vârste variate, se vor aventura într-o experiență epică pe o insulă exotică, într-o luptă pentru a câștiga premiul uriaș de 1 milion de lei. Gazda emisiunii „Insula de 1 milion” a fost deja dezvăluită și a făcut primele declarații.

Cine va fi prezentatorul emisiunii Insula de 1 milion

Kanal D va realiza unul dintre cele mai curajoase reality show-uri, „Insula de 1 milion”. Este un experiment social de amploare, datorită participării unui număr impresionant de 50 de concurenți. Aceștia vor fi transportați pe o insulă exotică din Republica Dominicană, unde vor fi supuși la diverse provocări și își vor forma alianțe pentru a asigura o prezență cât mai îndelungată în competiție.

Show-ul va fi condus de Cosmin Cernat, care va menține telespectatorii conectați la evenimentele din junglă și îi va ghida pe concurenți în aventura lor. Cu o experiență vastă în televiziune, în special în calitate de comentator sportiv, Cosmin Cernat și-a asociat numele cu Kanal D încă din primul sezon al emisiunii Exatlon, în 2018. Acum, se întoarce în Republica Dominicană în calitate de prezentator al emisiunii „Insula de 1 milion”.

”Sunt emoţionat să fiu prezentatorul unui format de o asemenea magnitudine. Voi fi alături de cei 50 de concurenţi, în Republica Dominicană, şi sper ca ei să vadă în mine, dincolo de prezentator, pe omul care îi va îndruma în această aventură extraordinară. Îi aşteaptă o experienţă unică într-o viaţă şi sunt mândru să fac şi eu parte din ea. De asemenea, sunt convins că publicul va avea parte de emoţiile atât de aşteptate, de acele trăiri care transformă receptarea unui show de televiziune într-o experienţă inspiraţională, cu totul personală”, a spus Cosmin Cernat, potrivit unui comunicat emis de postul TV.

Ce presupune formatul emisiunii

50 de bărbați și femei cu o diversitate de vârste, profesii și statuturi sociale sunt aduși pe o insulă exotică, unde trebuie să supraviețuiască timp de două luni. Fiecare concurent primește o brățară evaluată la 20.000 de lei. Atunci când sunt eliminați din competiție, aceștia lasă în „moștenire” brățara lor unei persoane cu care s-au legat în timpul concursului.

”Concurenţii pot deveni bogaţi peste noapte şi îşi pot îndeplini visul dacă reuşesc să depăşească toate obstacolele competiţiei de pe insula de 1 milion de lei. De ajutor în această încercare ieşită din comun le vor fi, mai presus de orice, inteligenţa socială şi abilitatea de a construi alianţe. Insula de 1 milion este show-ul în care prietenia valoarează mai mult decât o avere”, transmite postul de televiziune.

Prin adunarea a cât mai multe brățări, concurenții își cresc șansele la premiul cel mare, în valoare de 1 milion de lei. În formatul original al emisiunii, există 100 de concurenți, iar premiul este de 1 milion de dolari.

Sursa: ego.ro

Ministerul Energiei a lansat două apeluri de proiecte destinate societăților comerciale și regiilor autonome

Ministerul Energiei a lansat, în data de 25 aprilie 2024, două apeluri de proiecte, destinate societăților comerciale și regiilor...