O nouă clonă în Superliga? Suporterii arădeni, excluși din Asociația „Fotbal Club UTA”

Adunarea Generală a Asociației „Fotbal Club UTA” a votat excluderea Suporter Club UTA din asociație, a anunțat astăzi organizația suporterilor pe pagina de Facebook.

Suporter Club UTA a fost membru fondator al Asociației „Fotbal Club UTA”, entitate care evoluează în prima ligă și parte din FCM UTA, UTA SA, UTA Bătrâna Doamnă, fiind deținătoarea mărcii „UTA”.

În acest moment nu este clar ce se va întâmpla cu echipa din Superliga și nu s-a specificat dacă va mai putea utiliza marca „UTA” și palmaresul istoric în continuare.

„Ne luăm angajamentul în fața tuturor suporterilor să luptăm prin toate mijloacele legale pentru a întoarce o decizie pe care o considerăm abuzivă, discreționară și lipsită de temeinicie”, se arată în comunicatul suporterilor.

Conducătorul clubului, Alexandru Meszar, a spus pentru AradON: „Vreau să-i liniștesc pe utiști, clubul pe care-l îndrăgesc nu va pierde sub nicio formă numele actual, nu există nici cel mai mic risc în privința aceasta”.

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI STEAUA

Articolul O nouă clonă în Superliga? Suporterii arădeni, excluși din Asociația „Fotbal Club UTA” apare prima dată în Goool.ro | Știri Fotbal, Știri Liga 1, Știri Liga 2.

Discuții și paradă pe ordinea de zi, la marea întâlnire din Coreea de Nord. Kim l-a primit pe Putin cu covorul roșu

Dora Constantinovici (www.b1tv.ro) Președintele rus Vladimir Putin a avut parte de o primire călduroasă în Coreea de Nord, după...