Oglinzile în dormitor. Cum te pot ajuta în amenajarea cu stil a acestei încăperi

Oglinzile pot fi un element decorativ elegant și funcțional în dormitor.

Iată rolul important al oglinzilor în dormitor:

Măresc spațiul:

O oglindă mare plasată strategic poate face ca un dormitor mic să pară mai mare și mai luminos.

Dau un plus de lumină:

O oglindă plasată opusă unei ferestre poate reflecta lumina naturală și poate face ca încăperea să pară mai luminoasă.

Creează o atmosferă relaxantă:

O oglindă plasată deasupra patului poate crea o iluzie de spațiu și poate oferi o senzație de calm și relaxare.

Reprezintă un element de design:

Oglinzile sunt disponibile într-o varietate de forme, stiluri și culori, astfel încât pot fi folosite pentru a crea un punct focal în dormitor.

Iată câteva sfaturi pentru amenajarea dormitorului cu oglinzi:

Alege o oglindă de dimensiune potrivită pentru spațiul disponibil. O oglindă prea mare poate face ca o cameră mică să pară și mai mică.

Plasează oglinda strategic. O oglindă plasată opusă unei ferestre va reflecta lumina naturală și va face ca încăperea să pară mai luminoasă. O oglindă plasată deasupra patului poate crea o iluzie de spațiu și poate oferi o senzație de calm și relaxare. Alege o oglindă cu un cadru care se potrivește cu stilul decorului dormitorului.

Folosește oglinzile pentru a crea un punct focal în dormitor. O oglindă mare cu un cadru decorativ poate fi un punct focal elegant în dormitor.

Folosește oglinzile pentru a ascunde elemente nedorite. O oglindă plasată strategic poate ascunde un calorifer sau un alt element nedorit din dormitor.

Iată câteva exemple de amenajări cu stil ale dormitorului cu oglinzi:

O oglindă mare plasată pe peretele opus patului poate face ca o cameră mică să pară mai mare și mai luminoasă. O oglindă cu un cadru decorativ poate fi un punct focal elegant în dormitor. Două sau trei oglinzi mici plasate deasupra patului pot crea o iluzie de spațiu și pot oferi o senzație de calm și relaxare. O oglindă plasată pe ușa dulapului poate face ca o cameră să pară mai spațioasă.

Oglinzile pot fi un element decorativ elegant și funcțional în dormitor. Cu o planificare atentă, poți folosi oglinzile pentru a crea un spațiu elegant și relaxant.

The post Oglinzile în dormitor. Cum te pot ajuta în amenajarea cu stil a acestei încăperi appeared first on Design interior, proiecte si prezentari de case.

Grecia: Cod roșu de incendii în Grecia. Parcurile sunt închise

Magda Dragu (gds.ro) Atena și regiunea înconjurătoare sunt sub alertă maximă de incendii. Este cod roşu în Grecia. Serviciile de urgență sunt în alertă...