Oțelul și CFR Cluj au terminat la egalitate, după un meci decis de penaltiuri

Oțelul Galați a oferit o replică foarte bună pentru CFR Cluj în partida din etapa 28 din Superliga. Rezultatul partidei a fost decis în ultimele minute, din două lovituri de pedeapsă.

Gazdele au început mai bine meciul, au arătat ca o echipă arțăgoasă care pune probleme și au deschis scorul în minutul 36 prin Pop. Totuși, la pauză s-a intrat la egalitate, după ce Otele a marcat fix în minutul 45.

În minutul 83 unul dintre fundașii gazdelor are o intervenție disperată, din spate, la Bîrligea. Faultul este evident, arbitrul acordă penalty, iar Tachtsidis execută perfect, pe sub portarul Pap.

După patru minute scurse din prelungiri, Muhar are o intervenție imprudentă la Tănasă și arbitrul acordă penalty pentru Oțelul. Căpitanul gazdelor, Cisotti, execută bine și stabilește scorul final, 2-2.

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI LIGA 3

Articolul Oțelul și CFR Cluj au terminat la egalitate, după un meci decis de penaltiuri apare prima dată în Goool.ro | Știri Fotbal, Știri Liga 1, Știri Liga 2.

Leroy Merlin a investit 2 milioane euro în relocarea magazinului din Electroputere Mall

Leroy Merlin a inaugurat noul magazin din Electroputere Mall Craiova, relocat în același centru comercial, pe o suprafață extinsă...