Peste 3.200 femei lucrează la Pepco în România. Aproape jumătate sunt manager

În România, peste 3.200 de femei lucrează în cadrul Pepco, unde reprezintă două treimi din forța de muncă. Dintre acestea, peste 1.380 de femei dețin poziția de manager de magazin.

Anul trecut, Pepco a angajat peste 30.000 de femei în magazinele pe care le deține la nivel european. Femeile reprezintă până la 93% din forța de muncă a retailerului polonez în Europa.

Femeile reprezintă și 87% din clienții magazinelor Pepco. În medie, acestea au în jur de 39 de ani și unul sau doi copii, iar 55% dintre acestea au copii cu vârste de până la 14 ani.

Magazinele Pepco cuprind, în total, aproximativ 530 de categorii de produse: 23% dintre acestea sunt haine și accesorii pentru adulți, 30% articolele de îmbrăcăminte pentru copii și 27% reprezintă accesorii pentru casă.

Grupul Pepco a fost înființat în anul 2015 și cuprinde o rețea de magazine din sectorul retail, din care fac parte Pepco, Dealz și Poundland. Compania deține peste 4.800 de magazine în 21 de țări și are 47.000 de angajați.

CITEȘTE ȘI: Pepco continuă să se extindă puternic în România

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

Articolul Peste 3.200 femei lucrează la Pepco în România. Aproape jumătate sunt manager a fost publicat prima dată în Money Buzz! • Știri Economice, Știri Financiare, Știri Business

Atenție la cheltuielile nedorite după utilizarea serviciului de roaming!

ANCOM atrage atenția utilizatorilor de telefonie și internet mobil, care au planificate vacanțe în străinătate, să verifice condițiile de...