Piața de încălzire în pardoseală a ajuns la 90 milioane de euro în 2023

În cursul anului precedent, piața locală a sistemelor de încălzire în pardoseală a atins o valoare de aproximativ 90 milioane de euro, conform datelor furnizate de REHAU Building Solutions.

Totuși, în 2023, piața specifică a înregistrat o contracție de 10-15%, influențată de diminuarea cu 20% a volumului de construcții rezidențiale noi la nivel național.

CITEȘTE ȘI: Tema lunii iulie la HORNBACH, plăci ceramice și încălzirea prin pardoseală

Piața de încălzire în pardoseală este dominată covârșitor de sistemele prin agent termic, urmate de cele electrice în mică măsură. Peste 80% din piață este absorbită de segmentul rezidențial.

Piața europeană a ajuns, anul trecut, la 1,1 miliarde euro, iar studiile arată că ritmul de creștere anuală ar urma să fie de 4,9% până în 2032, ajungând la 1,65 miliarde de euro în 2031.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

Articolul Piața de încălzire în pardoseală a ajuns la 90 milioane de euro în 2023 a fost publicat prima dată în Money Buzz! • Știri Economice, Știri Financiare, Știri Business

Leroy Merlin a investit 2 milioane euro în relocarea magazinului din Electroputere Mall

Leroy Merlin a inaugurat noul magazin din Electroputere Mall Craiova, relocat în același centru comercial, pe o suprafață extinsă...