Placido Domingo a fost nevoit să-și anuleze concertele din România

Legendarul tenor Placido Domingo a fost nevoit să-și anuleze călătoria în România, din motive medicale; cele două concerte extraordinare pe care urma să le susțină pe 23 februarie 2024, la BT Arena din Cluj-Napoca, de la ora 19.30, respectiv pe 26 februarie, la Sala Palatului din Bucureşti, de la ora 19.30 eveniment SOLD OUT au fost amânate pentru o dată ulterioară.

De sâmbătă seara, maestrul Domingo s-a simțit rău și a făcut febră. Conform unui document medical oficial primit și pus la dispoziția organizatorilor Placido Domingo a fost diagnosticat cu bronșită acută fapt pentru care i-a fost impusă o perioadă de repaus vocal de cel puțin 10 zile.

In cel mai scurt timp posibil vor fi anunțate noile date la care vor fi reprogramate cele două concerte respectiv cel de la Cluj-Napoca și București.

Vezi și Bolnav, Placido Domingo renunță la concerte

În 23 februarie, la BT Arena din Cluj, și pe 26 februarie, la Sala Palatului din București, Placido Domingo urma să cânte alături de celebra soprană Adela Zaharia şi Valahia Symphony Orchestra, cu dirijorul spaniol Jordi Bernàcer la pupitru, invitați speciali fiind fiul tenorului, Placido Domingo Jr., şi tenorul român Alin Stoica.

„Îmi pare nespus de rău că sunt nevoit să amân în acest moment, mai ales pentru inconvenientul pe care acest lucru îl provoacă tuturor celor care și-au plănuit deja să vină la concerte. Programările sunt doar amânate, căutăm deja noi date pentru a susține concertele”, le-a transmis fanilor maestrul Domingo.

În urma amânării celor două spectacole biletele achiziționate nu își pierd valabilitatea pentru ediția reprogramată iar organizatorii împreună cu staff-ul Maestrului asigură publicul că nu va exista nicio altă modificare în cadrul concertului în care toți invitații anunțați inițial vor participa.

Leroy Merlin a investit 2 milioane euro în relocarea magazinului din Electroputere Mall

Leroy Merlin a inaugurat noul magazin din Electroputere Mall Craiova, relocat în același centru comercial, pe o suprafață extinsă...