PNL Vâlcea visează la o alianță cu AUR împotriva PSD

Preşedintele filialei judeţene PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, se arată dispus să facă alianţă inclusiv cu AUR, pentru a ”contracara influenţa PSD” în acest judeţ. Declaraţia a fost făcută în cadrul unei recente conferinţe de presă şi preluată într-un mesaj postat pe Facebook de PNL Vâlcea. În replică, preşedintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, a afirmat că astfel de declaraţii ”vin din partea unor oameni care nu au făcut nimic pentru judeţul Vâlcea, au stat în Parlament mai multe mandate, au primit bani şi şi-au văzut de treabă”.

”Pentru victorie, este posibilă o coalizare a tuturor forţelor şi cu AUR, toţi împotriva PSD. Şi am mai declarat-o şi o declar din nou: Facem coaliţie cu oricine împărtăşeşte obiectivul nostru de a elimina această mafie pesedistă care a subjugat judeţul Vâlcea”, a declarat preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, într-o conferinţă de presă susţinută vineri.

Declaraţia a fost preluată de către cei care se ocupă de comunicarea publică la nivelul organizaţiei judeţene şi popularizată pe reţellele de socializare.

”În cadrul conferinţei de presă desfăşurate la sediul Partidului Naţional Liberal, filiala Vâlcea, vineri, 09.02.2024, preşedintele filialei, deputatul Cristian Buican , a făcut un apel la toate partidele politice să se unească în lupta împotriva alianţei formată din primarul Râmnicului, Mircia Gutău, şi preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, membri ai Partidului Social Democrat (PSD). Buican a subliniat necesitatea de a eradica «mafia pesedistă» care, în opinia sa, domină administraţia locală. În contextul colaborării, liderul liberal a menţionat că nu exclude o posibilă alianţă cu AUR sau alte partide, cu scopul comun de a contracara influenţa PSD”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a PNL Vâlcea.

Preşedintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, care deţine şi funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, a reacţionat, miercuri, într-o declaraţie pentru News.ro, la afirmaţiile liderului PNL Vâlcea.

”560 de milioane de euro, numai fonduri europene, bani pe care Consiliul Judeţean îi gestionează în folosul vâlcenilor în proiecte de infrastructură, de drumuri, de mediu, protecţie socială, sănătate, turism, educaţie, cultură tineret şi sport. Despre asta este vorba în judeţul Vâlcea. Domnul despre care vorbiţi şi al cărui nume nu vreau să-l pronunţ, îi doresc succes, lui şi PNL, în această alianţă pe care şi-o doreşte cu AUR. Nu voi comenta astfel de declaraţii care sunt halucinante, dar vin partea unor oameni care nu au făcut nimic pentru judeţul Vâlcea, au stat în Parlament mai multe mandate, au primit bani şi şi-au văzut de treabă, iar acum vorbesc despre marele rău. Marele rău înseamnă 560 de milioane de euro, bani pe care Consiliul Judeţean Vâlcea îi gestionează sub conducerea mea ca preşedinte şi a echipei care a atras aceşti bani. Ne vom apropia, la un moment dat, de un miliard de euro gestiune contracte, bani care se vor investi în judeţul Vâlcea din fonduri guvernamentale sau fonduri europene. Dacă dânsul consideră că asta este un mare rău, îl las cu consideraţiile dumnealui”, a afirmat preşedintele PSD Vâlcea.

Leroy Merlin a investit 2 milioane euro în relocarea magazinului din Electroputere Mall

Leroy Merlin a inaugurat noul magazin din Electroputere Mall Craiova, relocat în același centru comercial, pe o suprafață extinsă...