Poli Iași dă doi jucători și antrenorul în echipa etapei cu numărul 27

Doi jucători și antrenorul Leo Grozavu au fost selecționați de Liga Profesionistă de Fotbal în Echipa Etapei cu numărul 27 din Superliga, după victoria ieșenilor cu Rapid (3-1).

Astfel, cei mai buni jucători ai ieșenilor în meciul cu giuleștenii au fost portarul Ailenei, care a avut cinci intervenţii mari și fundașul Todoroski, care, conform LPF, a făcut cel mai bun joc de când este la Iași.

Fundașul Benga și mijlocașul Marcelo de Freitas sunt cei doi jucători de la UTA în echipa etapei, tot doi jucători având CFR Cluj (Muhar și Otele) și FC FCSB (Șut și Coman).

Prin golul marcat în finalul meciului, la doar două minute după ce a intrat pe teren, Denil Maldonado a adus trei puncte pentru Universitatea Craiova și și-a asigura un loc în primul 11 al etapei.

Echipa etapei este completată cu Raul Opruţ (FC Hermannstadt), care a oferit pasa decisivă la singurul gol din meciul cu FCU Craiova 1948 și Maciel (Oţelul Galați) care a marcat din nou pentru „oțelari”.

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI LIGA 3

Articolul Poli Iași dă doi jucători și antrenorul în echipa etapei cu numărul 27 apare prima dată în Goool.ro | Știri Fotbal, Știri Liga 1, Știri Liga 2.

Atenție la cheltuielile nedorite după utilizarea serviciului de roaming!

ANCOM atrage atenția utilizatorilor de telefonie și internet mobil, care au planificate vacanțe în străinătate, să verifice condițiile de...